Projektleder – Afsluttet

Afsluttet:
Arnvind Management søger en top professionel projektleder til IT udvikling indenfor Bank/Pensions-området. Vores kunde er en af Danmarks største IT-udviklings-organisationer, og står overfor et spændende vækst-scenarie.

Du har styr på din projektleder værktøjskasse på IPMA B niveau (eller på vej), og formår at eksekvere dine projekter ved brug af flere forskellige modeller. Du er dygtig til interessenthåndtering og kan etablere gode netværk på alle niveauer, såvel hos kunder som leverandører, samt internt.

Som projektleder vil du blive målt på din evne til at sikre tidsmæssig og økonomisk succesfuld implementering af projektet og vi forventer, at du tager ansvar og sætter en ære i at leve op til aftalte deadlines og kvalitets­mål.

Du har god erfaring med IT-projektledelse f.eks. fra en international konsulentvirksomhed, en stor IT-leverandør eller fra en finansiel virksomhed. Du har sandsynligvis også en kandidatgrad i business administration, teknik, datalogi eller økonomi. Det er en fordel at have kendskab til udvikling af finansielle systemer og/eller Pension.

Der tilbydes her et spændende og udfordrende job i en IT-virksomhed, hvor personligt ansvar trives i et uhøjtideligt og åbent miljø. Virksomheden er værdibaseret, og tror på, at man bedst når målene ved at arbejde og samarbejde på grundlag af et fælles værdisæt.

Der er tale om et rigtig spændende job i en fleksibel organisation, hvor der er rig lejlighed til at videreudvikle din faglige viden og kompetence. Organisationen i Storkøbenhavn udvides betragteligt i de kommende år.

Hvis ovenstående måske kunne have din interesse, så send dit CV i fortrolighed til contact@arnvind.com.

Sæt venligst “PM-P” i emnefeltet.