Efterårets ultimative energiboost: Bliv kæreste med din kone!

Efteråret har for længst meldt sin ankomst og foran os venter der et halvt år af den vejrmæssigt mindre lyse, men til gengæld hyggeligere slags.

Mange er allerede kommet ind i den travle hverdags mange aktiviteter, og der levnes indimellem ikke den opmærksomhed som kone, og børn fortjener.

Jeg har personligt oplevet at par i min bekendskabkreds bliver skilt med 15-20 års ægteskab i bagagen – med de alvorlige langsigtede konsekvenser det har for en familie.

Så hvis du syntes at parforholdet derhjemme måske kunne trænge til en vitaminpille, så drop Victoria Milan ;-) og prøv følgende: Start ud med at blive kæreste med din kone / mand igen.

Tag vielsesringene af og gem dem sikkert i et par måneder, og beslut jer for virkelig at gøre jer umage for at fortjene at få dem på hånden igen!

Hvis du virkelig går ind i den øvelse, og der eksisterer en reelt grundlag for jer – kan jeg love dig den ultimative energibooster, og en meget gladere kone/mand bagefter ;-)

En øvelse din arbejdsmæssige produktivitet og kreativitet med sikkerhed også vil kunne mærke  / Prøv det ud – og ha’ et helt fantastisk efterår.

God vind <3 Peter Arnvind – Arnvind Management

kpar