Afsluttet / Top projektledere til Danmarks måske mest spændende IT-udviklingsorganisation

Arnvind Management søger top professionelle projektledere til en af Danmarks største IT-udviklings-organisationer, som står overfor et særdeles spændende vækst-scenarie.

Har du ambitionerne til at påtage dig spændende,  udfordrende og udviklende opgaver i en international koncern i stærk fremgang – så kunne dette måske være noget for dig!

Jobbet

Kvalifikationer:
Vi forventer, at du har en akademisk, relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. business administration, teknik, datalogi eller økonomi – samt en projektleder certificering, som f.eks. en IPMA på minimum C-niveau.

Du har prøvet at køre IT-udviklingsprojekter med høj kompleksitet fra ide til overdragelse, og har minimum 3-6 års projektledererfaring. Meget gerne erfaring med kundehåndtering og kommercielle projekter.

Du forventes samtidig at have gode evner til mundtlig og skriftlig kommunikation på dansk og engelsk, samt at have kendskab til MS Project.

Din baggrund kunne f.eks. være fra en international konsulentvirksomhed, en stor IT-leverandør eller fra en finansiel virksomhed.

Som projektleder vil du primært blive målt på din evne til at sikre tidsmæssig og økonomisk succesfuld implementering af projektet.

Om dig :

  • du tager ansvar og sætter en ære i at leve op til aftalte deadlines
  • du er udadvendt, positiv med et godt drive
  • du er nysgerrig efter at videreudvikle dig fagligt og personligt

Om jobbet:

Organisatorisk vil du blive forankret i en central enhed, som leverer projektledere til hele virksomheden. På dit projekt vil du indgå i et tæt samarbejde med projektejer samt deltagere på projektet som forretningskonsulenter, udviklere og testere. Der vil for langt de fleste projekter være både kunder og underleverandører involveret. Som projektleder vil du stå i spidsen for at sikre at projektets mål bliver nået og du vil have stor frihed til at planlægge og styre dit projekt.

Det er en stilling med rig mulighed for at indfri ambitioner, og med mulighed for at bevæge sig rundt i organisationen og opbygge kompetencer for forskellige typer af projekter. Som en del af et stort projektlederteam vil du også være med til at påvirke den faglige retning og metodemæssige udvikling for projektledelse i virksomheden. Det personligt ansvar trives her i et uhøjtideligt og åbent miljø.

Virksomheder leverer udelukkende IT-udvikling mod den finansielle sektor – men sektorerfaring er ikke nogen forudsætning for jobbet.

Der er alt i alt tale om et rigtig spændende job i en fleksibel organisation, hvor der er rig lejlighed til udvikling. Dertil kommer en konkurrencedygtig lønpakke.

Organisationen som primært er beliggende i Storkøbenhavn udvides betragteligt i de kommende år.

Hvis ovenstående måske kunne have din interesse, så send dit CV i fortrolighed til contact@arnvind.com.

Sæt venligst “TPM” i emnefeltet.