Telemarketing assistenter søges til Headhunting / Deltid

Arnvind Management er en af Danmarks absolut stærkeste headhunting & management consulting aktører indenfor IT med kontorer på Rådhuspladsen i København, Taastrup samt repræsentationer over hele landet. Vi søger en række telemarketing assistenter til vores hovedkontor i København.

Rådhuspladsen16_1

Vi tilbyder 

Hos Arnvind Management får du lov til arbejde med de bedste i headhunting branchen, og udvikle dine erhvervsrettede kompetencer maksimalt. Vi ønsker kun en ting for dig – og det er at du udvikler dig mest muligt, og dermed også kan bidrage til vores ambitiøse vækst. Der er et godt socialt sammenhold i vores team af assistenter – som udmønter sig gennem vores ugentlige teammøder, vores firma-frokoster, måske en fælles løbetur på et Iron Fishing Event (TM) eller andre af vores tiltag  :-)

Jobbet

Arnvind Management laver headhunting og udfører management consulting opgaver for de største virksomheders IT-afdelinger, og IT-leverandører. Du kommer til at indgå i et team, hvor din primære opgave er – gennem telefon, og mail – at sætte møder op for vores management konsulenter med en række kunder, og kandidater. Bemærk at der ikke er tale om telefonsalg, men telemarketing.

Omfanget vil være deltid. så stillingen kan fint søges af studerende, eller generelt som bierhverv.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke til de rigtige kandidater :-)

Painted in Waterlogue

Dine kvalifikationer

Vi forventer at du som person er ambitiøs, udadvendt samt at du har et gå-på-mod. Jobbet kræver desuden at du har talegaverne i orden og har gode IT færdigheder – specielt i Microsoft Office

Ansøgning

Send cv, karakterbeviser og eventuelt andet relevant materiale til contact@arnvind.com – venligst sæt “assistent” i emnefeltet.

Ansøgningerne vil blive vurderet løbende. Har du spørgsmål til stillingen eller Arnvind Management kan du ligeledes benytte contact@arnvind.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!