Ambitiøs Projektleder

EXO ARNVIND søger en række skarpe projektledere til en af Danmarks største og mest succesfulde IT-leverandører. Vores klient betragtes i markedet, som en af de absolut bedste IT-leverandører.
En virksomhed som tager uddannelse alvorligt, og som samtidig vægter det sociale højt. Det er således nogle af de mest eftertragtede, og attraktive stillinger i det Danske IT-landskab. Placeringen er i Storkøbenhavn, Århus eller Odense.
Jobbet:
Projektledelse hos en række forskellige kunder, hvor projekterne både indeholder Udvikling af nye systemer og opsætning af nye kunde-tilpassede systemer.
Projektlederen er ansvarlig for kundekontakt, økonomi og projektstyring samt ledelse af projektteamet.
Som person er du ambitiøs, selvstændig, og ønsker at udvikle dig i stillingen – samtidig er du serviceminded og har projektleder-værktøjskassen i orden.
Du taler og skriver dansk flydende
Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til
———————
Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater
Hos os tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du kan indsende dem her (også som et link direkte fra LinkedIn mobile):

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 kr. til dig!
Hvis du gerne vil tjene flere penge regelmæssigt på at finde spændende kandidater skal du registrere dig som EXO Partner her: http://exo-a.com/sign-up-exo-partner/
Vi glæder os til at høre fra dig !