Konstruktionsingeniør / Landsdækkende Ingeniørvirksomhed

EXO søger en konstruktionsingeniør til landsdækkende ingeniørvirksomhed med hovedkvarter i Odense.
Er du konstruktionsingeniør, med stor faglig ballast, og mod på at præge den faglige udvikling inden for bærende konstruktioner? Vil du have et spændende og udviklende job i en veletableret og vækstorienteret rådgivende ingeniørvirksomhed? Så har vi det helt rigtige job til dig.
Som konstruktionsingeniør vil opgaverne omfatte rådgivning og projektering inden for stål, beton, træ, samt udarbejdelse af udbudsmateriale og fagtilsyn.
Du har det faglige ansvar for at gennemføre flere forskellige typer projekter. Det drejer sig typisk om bolig-, institutions- og erhvervsbyggeri i forbindelse med nybygning, renovering og ombygning. Du står derfor for projektering af eget fag, og indgår i den gruppe, der er tilknyttet det enkelte projekt. Kort sagt følger du projektet fra start til slut, mens du undervejs fører tilsyn og samarbejder med alle involverede interessenter.
Du bliver en del af vores kundes teamorganisation i Odense, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag i et uformelt miljø. Virksomheden har en flad organisations-struktur, som betyder at du vil være tæt på den daglige ledelse, hvor du vil indgå i et tværfagligt team med andre dygtige kolleger og ingeniører.

Kvalifikationer

  • Du er uddannet ingeniør med 5 års erfaring fra en rådgivende ingeniørvirksomhed.
  • Du mestrer diverse beregningsprogrammer og har kendskab til Revit/AutoCAD.
  • Det vil være et plus, hvis du ønsker erfaring som tværfaglig projektleder.
  • Som person er du fleksibel, har gåpåmod og kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Samtidig har du gode samarbejds- og kommunikationsevner, og du forstår både kollegers og kunders behov.

Vi tilbyder dig:

  • Et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job.
  • Et tilrettelagt karriereforløb, med fokus på dine karriereønsker.
  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsordning, pensions- og sundhedsforsikring, uddannelse og forskellige arrangementer.
  • En særdeles konkurrencedygtig løn.

Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os på contact@arnvind.com
Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater
Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du kan indsende dem her (helst som et link direkte fra LinkedIn): contact@arnvind.com
Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 kr. til dig!
Hvis du gerne vil tjene flere penge regelmæssigt på at finde spændende kandidater skal du registrere dig som EXO Partner her: https://exo-a.com/sign-up-exo-partner/
Vi glæder os til at høre fra dig!