Account Managers / Hardware-salg til Tyskland

EXO ARNVIND søger Account Managers til kunde

Account Managers hos vores kunde har et højt kompetenceniveau og arbejder målrettet for at finde optimale løsninger til kunderne. Du vil således også få oplæring når du bliver ansat.
Når du starter, vil du overtage en række aktive kunder, og så er det op til dig at udvide din portefølje og de gode relationer.
Du vil indgå i et frisk yngre team, hvor du bliver ansvarlig for din egen kundegruppe, og hvor du dels skal sælge løsninger fra under-leverandører og dels hardware-løsninger direkte fra vores eget lager.
Om dig:
Du har en købmand i maven, og du brænder for at sælge og skabe resultater. Du trives med frihed under ansvar, og du har lyst til at sælge IT hardware.
Udgangspunktet for alle stillingerne er vores kundes hovedkontor nær Aarhus (tæt på E45). Du må forvente en smule rejseaktivitet i løbet af året (cirka 1-2 uger).
Da kunderne typisk er i Tyskland, er det tyske sprog en forudsætning for jobbet.

Vi tilbyder

  • Selvstændigt job med fast løn og provision uden loft.
  • Spændende arbejdsdage i en virksomhed som flere gange er kåret til Danmarks Bedste Distributør af bl.a. Computerworld og Børsen.
  • Dygtige kollegaer med et godt humør og en uformel omgangstone.
  • Gode medarbejderforhold – frokostordning, sundhedsforsikring, medarbejder og familie arrangementer, DHL stafet m.v.

Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os her: EXO Career Portal
Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater
Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du kan indsende dem som et link direkte fra LinkedIn.
Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 kr. til dig!
Hvis du gerne vil tjene flere penge regelmæssigt på at finde spændende kandidater skal du registrere dig som EXO Partner her: Sign up EXO Partner
Vi glæder os til at høre fra dig!