HW-Konstruktør til en af Danmarks største el-teknologiske virksomheder

EXO ARNVIND søger HW-Konstruktør af el-tavler, til en af Danmarks største og mest succesfulde el-teknologiske virksomheder, med over 700 ansatte.
Kan du lide at konstruere  el-tavler og lignende HW – og vil du være en del af en markedsførende vækstvirksomhed, er muligheden lige her:
Vores kunde er en landsdækkende teknisk servicepartner, der leverer værdiskabende løsninger til industri, infrastruktur og erhverv inden for el-teknik, mekanik og automation.
Arbejdsopgaverne i denne stilling vil bestå af at:

  • Konstruere/design af el-tavler til maskiner og procesanlæg
  • Udarbejde el-dokumentation
  • Kontakt med kunder og leverandører
  • Sparring med motiverede og kompetente kolleger

Arbejdet foregår primært på virksomhedens adresse i Aarhus, men kan også være hos kunder i mindre omfang.
Baggrund:
Vi søger en el-konstruktør med en el-teknisk baggrund som fx. elektriker, el-tekniker, el-installatør, og herudover forventer vi, at du:

  • Har 3-5 års erfaring med konstruktion af el-tavler mv.
  • Har kendskab til værtøjer som PC-Schematic
  • Har kendskab til SEE Electrical
  • Har kendskab til EN60204 og maskindirektivet

Om dig
Stillingen kræver en person med selvstændighed, ansvarlighed – som har lyst til, og opsøger dialog med både kunder og kollegaer.
Du tilbydes
En spændende stilling i en dynamisk og innovativ virksomhed i vækst, med en rigtig god atmosfære og jobbet giver mange muligheder for udvikling på både fagligt og personligt plan.
Løn er efter kvalifikationer
Stillingen er beliggende i Aarhus
Vores kunde er med over 700 medarbejdere i afdelinger over hele landet – en af Danmarks største og mest specialiserede og kundeorienterede virksomheder inden for avancerede el-tekniske løsninger og services.
Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os her: EXO Career Portal
Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater
Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du får hurtigt et sikkert login her EXO Referral, som du kan bruge til at lave henvisninger til alle vores stillinger.
Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 DKK eller 700 EURO til dig!
Hvis du gerne vil tjene endnu flere penge mere regelmæssigt, og forpligtende ved at finde spændende kandidater skal du sende dit CV her: Apply EXO Partner.
Vi glæder os til at høre fra dig!