More .NET developers – Ledande Nordic konsulentbolag / Göteborg

EXO ARNVIND söker .NET developers för vår kund – ett av Nordens ledande konsultbolag (Göteborg).
De finns på flera orter i Sverige, Norge samt  Danmark. Det lokala närvaro säkerställer en god kundkännedom, ett starkt engagemang och en hög leveranssäkerhet.Dessutom använder de hela koncernens styrka och specialistkompetens om det skulle behövas.Med 1 800 specialister erbjuder de spetskompetens inom IT, Design & Digital och Management.
De bidrar till framgång genom att i nära samarbete med deras kunder kombinera det stora företagets styrka, med det lilla företagets själ och den enskilda konsultens engagemang.
Om jobbet
Vi letar efter dig som är riktigt bra och helt fokuserad på systemutveckling men känner att du har mer att ge och vill bli ännu bättre.
Du kanske har 2 års erfarenhet inom systemutveckling och en eftergymnasial utbildning inom data/systemvetenskap eller motsvarande, eller du kan ha många års erfarenhet.
Du har dessutom praktisk erfarenhet av C#, ASP.NET, SQL Server och du vill fortsätta utvecklas inom dessa områden.
Har du dessutom kompetens inom något av följande: Azure, CMS, , integrationsplattformar, testdriven utveckling och är van att arbeta agilt i projekt är det bara positivt!
Du kommer att ingå i en tekniktung grupp vars fokus ligger på Microsoftutveckling.
Vår kund arbetar med allt från arkitektur, design och utveckling av nya lösningar till förvaltning och förbättring av system i produktion. De har kunder i flera branscher och verksamheter av varierande storlek med tyngdpunkt på försäkring och handel.
Det de erbjuder dig är riktigt kul och trevliga kollegor, stora utmaningar och mycket goda möjligheter att bli ännu bättre på det du vill göra.
Om ovanstående beskrivningar kan vara du – ansök då här på EXO Career Portal
Vi ser fram emot att höra av dig.
******************************************************************************
Känner du till relevanta kandidater? Kolla detta !
På EXO ARNVIND kan du tjäna pengar genom att veta rätt kandidater!
Du kan enkelt få en säker länk här: EXO Referral som du kan använda för att göra hänvisningar på alla våra öppna positioner.
Om du skickar in en ny kandidat till oss och din kandidat får jobbet – får du en hyrabonus på 6500 SEK!
Om du vill förbinda dig att hitta spännande kandidater till oss, inom ditt expertkompetens och givetvis göra ännu mer pengar – du kan ansöka om att vara EXO Partner här: Ansök EXO Partner
Vi ser fram emot att arbeta med dig !