Direktør til en af Danmarks største ejendomsportaler

EXO ARNVIND søger en Direktør til en af Danmarks største ejendoms-portaler.

Forretnings- og vækstorienteret lederprofil

Vores kunde er en af Danmarks største portaler i ejendomsmarkedet, og formidler en række services til købere, og ejere over hele landet.

Vores kunde er på en spændende vækstrejse, og søger i den forbindelse en direktør, der kan tage virksomheden til næste niveau.

Stillingen er ideel for den stærke kommercielle, og forretningsorienterede profil, der brænder for at drive og videreudvikle en virksomhed med et markant potentiale, og som samtidig evner at arbejde både strategisk og operationelt.

Med reference til bestyrelsen/ejerkredsen og i tæt samarbejde med den øvrige direktion bliver du medansvarlig for strategisk og organisatorisk udvikling samt drift og resultat i virksomheden. Målene er blandt andet at sikre en betydende vækst på top- og bundlinje via positionering, udvikling og implementering af planer.

Virksomheden har hovedsæde i København, og har ca. 25 medarbejdere.

Dine væsentligste opgaver er blandt andet at sikre:

  • At virksomhedens produktportefølje udvikles og positioneres optimalt i markedet
  • At indsatserne fokuseres på de største indtjeningsmæssige, og markedsmæssige potentialer
  • At marketingsindsatsen udvikles yderligere i tæt samarbejde med salgsafdelingen
  • At lønsomheden følger med virksomhedens udvikling
  • At sikre at udviklingen gennemføres med respekt for en stærk, og motiveret medarbejderkreds.

Din baggrund
Du har sandsynligvis i dag en ledende stilling, som direktør, salgs- og marketingsdirektør eller lignende, i en større webportal.

Du forstår hvordan webportalens trafik omsættes til leads, og omsætning via underleverandører, og partnere. Du har fokus på digitale løsninger, og indgående kendskab til den underliggende teknologi.

Du har vist, at du kan skabe vedvarende vækst, stærk konkurrenceevne og lønsomhed i en kreativ, og performanceorienteret kultur. Du har endvidere en solid ledelseserfaring, hvor du er vant til at lede, motivere organisationen samt vise vejen.

Du har indlevelsesevne og et kommercielt mindset, som gør dig til en stærk forretningsprofil både i dagligdagen og over for bestyrelsen. Du har evne til at skabe tillid og relationer til både kunder og i organisationen.

Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig på kandidatniveau. Du behersker både dansk og engelsk flydende.

Du tilbydes et job, med en stort ansvar, og store frihedsgrader for at nå virksomhedens ambitiøse mål. Virksomheden er velkonsolideret virksomhed med erfarne og kompetente medarbejdere, og en kapitalstærk udviklingsorienteret ejerkreds.


Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os her: APPLY POSITION