Senior Sales Executive – Ledande, kraftigt växande Microsoft Dynamics-företag

EXO ARNVIND söker en Senior Sales Executive inom tillverkande industri till vår kund – ett framstående företag inom Microsoft Dynamics 365-marknaden i Sverige, med mer än 15 års erfarenhet och en solid kundbas bestående av över 100 kunder, inklusive många välkända varumärken. 

Företaget växer kraftigt i en ny organisation och de söker nu att förstärka sitt professionella säljteam med en Senior Sales Executive inom tillverkande industri.

Deras Dynamics 365-verksamhet är en integrerad del av den nordiska enheten, med projekt och leveranser över hela Norden. De implementerar och levererar projekt med ett nordiskt team, som även inkluderar resurser från ett near-shore center i Polen (AMS). Med ett starkt kundfokus, strävar de efter att kontinuerligt leverera förbättringar och bidra till kundernas framgång.

Om Rollen:

Som Senior Sales Executive kommer den anställda att vara ansvarig för att identifiera, kvalificera och driva försäljningsmöjligheter till framgångsrika “CLOSING”. Rollen innefattar försäljning av Dynamics 365-uppdrag och projekt till både nya och utvalda befintliga kunder inom tillverkningsindustrin. 

Tjänsten erbjuder stor flexibilitet med möjligheter att arbeta hemifrån, besöka kunder eller vara på kontoret, anpassat efter vad som fungerar bäst för både den anställda och kunderna. Resor inom Sverige och ibland Norden är en del av arbetet, och B-körkort är ett krav för tjänsten.

Arbetsplatsen kan vara i närheten av Malmö, Göteborg eller Stockholm

Ansvarsområden:

– Utveckla långsiktiga relationer med kunder inom tillverkningsindustrin och positionera vår kund som den främsta leverantören av Dynamics 365-tjänster i Sverige.

– Ansvara för försäljning av vår kunds digitala lösningar och tjänster baserade på Microsoft Dynamics-platformen.

– Hantera hela försäljningscykeln, från initial kontakt till kontraktsförhandlingar.

– Delta aktivt i branschrelaterade nätverksevenemang och mässor.

– Uppnå försäljningsmål och underhålla CRM-systemet noggrant.

Kvalifikationer:

Den ideala kandidaten har en stark vinnarmentalitet och förmågan att effektivt genomföra möten med med C-levels. 

Minst 3–5 års framgångsrik försäljningserfarenhet inom Dynamics 365 ERP/konsulttjänster eller liknande är önskvärt. 

Kunskap och erfarenhet av cloudlösningar ses som en fördel.

Bli en del av ett vinnande team:

Vår kund är på en kraftig tillväxtresa, vilket ger dig mycket höga möjligheter till framgång – och de stöds på resan av en av Nordens starkaste kapitalpartners. 

Samtidigt är möjligheterna till tillväxt inom det svenska tillverkningsområdet enastående. Så för rätt person kan ersättningen bli mycket attraktiv

Vår kund erbjuder en informell arbetsmiljö där utveckling och innovation står i centrum. 

De uppskattar olika perspektiv som bidrar till robusta och innovativa lösningar för deras kunder.

Intresserad?

För mer information är du välkommen att kontakta oss. 

Vi ser fram emot din ansökan!