Der er altid nogen der tjener penge – Godt nytår !

Det har været et utrolig udfordrende 2011 med naturkatastrofer, finanskrise igen-igen, vækstkrise, eurokrise, global + lokal ledelseskrise, en rigtig skidt start for den ny regering samt recession på trapperne – så det ligner jo ikke det bedste økonomiske afsæt for 2012.

Men med en amerikansk- økonomi og -boligmarked, der begynder at skabe værdi igen,  et mere beslutsomt Europa i horisonten og masser af spændende ny teknologi på vej – kan 2012 måske gå hen at overraske positivt langs ad.

Helt sikkert er det, at der vil komme mange hårde og skiftende vinde af forandring.

Hos Arnvind Seach & Selection har vi nyligt lanceret vores nyskabende outplacement & coaching services, som vi glæder os meget til at udvikle yderligere i det nye år.

Opgang eller nedgang – der er altid nogen der tjener penge …..

Du ønskes et rigtig godt og succesfuldt 2012 !!

Mvh Peter Arnvind