Ny dansk IT-gigant ABSALON født !! / 100 % Fiktion

Flere større IT-selskaber i danmark og norden er for øjeblikket direkte eller indirekte sat til salg.

Et visionært sæt af investorer har imidlertid sat sig for at skabe en danskbaseret IT/Tech gigant, som kan fungere som vækstlokomotiv for bl.a. dansk innovation, og international kapitalisering af en overflod af danske spidskompetancer.

Det nye selskab ABSALON vil fra starten være teknologisk verdensledende indenfor bl.a. sektorerne government, healthcare, pharma, banking, samt det maritime – med en medarbejderskab på over 20.000 ansatte globalt.

Endelig et eksempel på at Danmark fortsat kan skabe vækstlokomotiver, der kan gøre sig i den globale konkurrence.

…….. ovenstående er naturligvis 100 % fiktion, og tjener kun det formål at stimulere fantasien lidt …… :-)

Ha’ et fortsat vidunderligt forår!

Mvh Peter Arnvind