100 % Performance-rate for vores kandidater !

Kære alle,

Vi plejer i tiden før sommerferien at gøre status på vores headhunting sager for året. Vi kan således konstatere at vi i år har en 100% performance-rate af vores kandidater.

Vi måler dette ved 100% minus andelen af de headhuntede kandidater, der har skiftet stilling indenfor 1 år pga. manglende performance el. lign. Personer der avancerer indenfor 1 år, eller f.eks. flyttes parallelt p.g.a. generel omorganisering tæller naturligvis ikke med som skifte pga. manglende performance el. lign.

Performance-rate er således en generel indikation for kvaliteten af vores headhunting.

Har der så aldrig været noget på minus – kontoen ?  Jo det største minus gennem de sidste 3 år var headhunting af sælgere til en IT-leverandør, som få måneder efter valgte at skifte strategi 180%, fyrede direktøren og efterfølgende lukkede ned i Danmark. Dette var ikke relateret til vores performance som headhunter eller performance af kandidaterne, men alligevel noget vi virkelig ikke bryder os om i forhold til kandidaterne  :-(

Så ingen er perfekte, men med årets 100% performance-rate – der pt. i bedste fald kan tangeres af vores konkurrenter ;-) – er det med en vis stolthed og glæde, at vi kalder os en af branchen stærkeste headhuntere indenfor IT/Tech.

Ha’ en rigtig god sommer !

Mvh Peter Arnvind – Arnvind Management