Fang den sværeste fisk :-)

Ja, så er sommerferien tæt på at være overstået for rigtig mange, og en travl og spændende periode venter i H2. Så det er jo godt at sommeren “ligger godt i maven” – så at sige.

Et enkelt sommerferie minde vil jeg gerne dele, fordi det gav mig rigtig meget personligt, og måske kunne inspirere eller gavne andre.

En bekendt fortalte mig om lystfiskeriets verden, og jeg blev interesseret i denne sportgrens muligheder for at bringe en smuk, og spændende naturoplevelse ind i en travl hverdag. Da jeg dagligt løber en morgentur, kunne denne lav-intensitets-sport være et fint supplement til eftermiddag/aften i ny og næ, og måske også være en lejlighed til at mødes med en god ven. Endelig er jeg fascineret af tanken om at fange en fisk, og derefter tage hjem og tilberede et lækkert måltid på den  :-)

En meget erfaren lystfisker fortalte mig, at Multen var den ultimativt sværeste fisk at fange, og samtidig var der høj-sæson på Multer i min sommerferie – så jeg besluttede mig – lidt overmodigt ;-)  for at prøve det ud og forhåbentlig blive klogere i processen.

Og det skulle vise sig at være en stor og spændende udfordring. Det tog en månedes træning af finde fisken, læse litteratur, afprøve forskellige fiskemetoder og tålmodigt tilpasse min fremgangsmåde efter situationen.  Men efter en række skønne naturoplevelser, og hyggeligt samvær blev al min flid endelig belønnet med en flot multe på 65 cm. Jeg var rigtig godt drenge-stolt, og der blev selvfølgelig inviteret gæster til et særdeles velsmagende Multe-måltid :-).

Samtidig blev jeg jo også en ny spændende sportinteresse rigere – så måske kunne det også være noget for dig en dag at prøve af fange en spændende fisk.

Velkommen tilbage fra ferien!