BI Arkitekt Teamleder til stor IT-organisation

EXO ARNVIND søger BI-Arkitekt Teamleder til er en af Danmarks største og mest spændende IT-udviklings-organisationer indenfor finans – og som samtidig oplever vækst og positiv forandring.
BI-Arkitekt Teamlederen refererer direkte Direktøren for BI-området. Du kommer til at indgå i et tæt samspil med de forskellige løsningsarkitekter,  datamodellører og designere i området. Derudover vil du komme til at indgå i tværorganisatorisk samarbejde med løsningsarkitekter fra andre områder,
Med din brede forretningsmæssige og tekniske indsigt i BI/DW løsninger, vil du være ansvarlig for at strukturere de udviklede løsninger på en måde, så de både imødekommer det aktuelle forretningsbehov, og samtidig enkelt kan udvides til at imødekomme fremtidige forretningsbehov.
Endvidere vil du få ansvaret for de generelle enterprise arkitekturmæssige principper, metoder og anvisninger i området samt sikre, at disse følges i og af projekterne i BI området.
Ansvarsområder og arbejdsopgaver: 

 • Sikre at domæne arkitekturen i BI&DW området understøtter generelle arkitekturelle principper i virksomheden
 • Forankre domænearkitekturen i organisationen med fokus på forankring hos CTO
 • Udarbejde/deltage i udarbejdelsen af et roadmap/plan for implementering af domænearkitekturen
 • Sikre at domænearkitekturen er implementerbar og realistisk i forhold til forretningsmæssige prioriteter
 • Tilsikre at arkitekturelle retningslinjer og principper overholdes i projekterne med respekt for projekternes mål og den overordnede forretning
 • Vejlede og rådgive projektledere og løsningsarkitekterne i arkitekturelle spørgsmål, og formidle kontakt med arkitektfunktioner i andre systemområder, hvor påkrævet
 • Sikre en enkel, struktureret og forståelig domæne arkitektur
 • Teknisk ansvarlig for platforme, systemer og applikationer i BI&DW området
 • Udbrede kendskabet til arkitekturstrategi og principper.

Lidt om dig
Du vil få en ledende rolle i arbejdet med at sikre høj kvalitet i fremtidens BI/DW løsninger, hvorfor det er af afgørende betydning, at du har styr på arkitekt værktøjskassen, således at du kan være en fagligt stærk teamleder for BI Arkitekterne.
Du har forventeligt en længerevarende akademisk uddannelse med relevans for området samt lang praktisk erfaring indenfor BI/Datawarehouse arkitektur.
Eftersom snitfladerne er brede, er interessenthåndtering og evnen til at etablere gode netværk på alle niveauer, såvel hos kunder og leverandører, samt internt, særdeles vigtigt.
Vores tjekliste for jobbet:

 • Stor erfaring med Datawarehouse/BI arkitektur
 • Dansk (et klart must) og Engelsk i skrift og tale
 • Placering: Storkøbenhavn
 • Lederegenskaber, interessenthåndtering, forandringsagent

For den rigtige kandidat er der tale om en spændende, og udfordrende  karrierestilling på højt niveau. Dertil kommer en rigtig attraktiv lønpakke og fordelagtige vilkår.
Hvis ovenstående måske kunne være dig, så prøv at sende dit CV i fortrolighed til 7e68a0cbdf94@apply.breezy.hr , så vender vi snarest tilbage til dig.
———————
Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater
Hos os tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du kan indsende dem her (også som et link direkte fra LinkedIn mobile):
7e68a0cbdf94@apply.breezy.hr
Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 kr. til dig!
Hvis du gerne vil tjene flere penge regelmæssigt på at finde spændende kandidater skal du registrere dig som EXO Partner her: http://exo-a.com/sign-up-exo-partner/
Vi glæder os til at høre fra dig !