Dynamics AX 2012 senior consultant

EXO ARNVIND søger en selvstændig Dynamics AX senior konsulent for en af Danmarks store energiselskaber.
Vores kunde producerer og distribuerer både el, vand og varme. De har særdeles konkurrencedygtige produkter og løsninger indenfor telefoni og internet, VVS- og el-installation, energirådgivning, alarm og sikring samt salg af biobrændsel i Danmark. Samtidig er de en af  grønneste og mest effektive energiselskaber i Danmark.
Jobbet:
Vi søger en dynamisk Dynamics AX senior konsulent, der har implementeringserfaring fra AX 2012, og dokumenteret succes som forretnings- og proceskonsulent.
Dine opgaver
Som senior konsulent skal du foruden at yde rådgivning og sparring til design og brug af AX 2012 med tilhørende systemer, kunne være arkitekt på nye initiativer.
Du får således med direkte reference til IT-chefen ansvaret for at:

  • Analysere, designe og implementere forretningsgange og rådgive forretningsenhederne til optimal brug af Microsoft Dynamics AX og andre systemer
  • Satse på standardprocesser men også afdække behov for nødvendige tilretninger, der bedst muligt understøtter forretningsenhederne
  • Hjælpe forretningsenhederne i kommende forandringsprocesser som arkitekt, problemknuser og ekspert
  • Herudover får du en meget vigtig rolle i den videre udvikling af ERP platforme, men også i den generelle transformation af IT-området, der netop er igangsat.

For den rigtige kandidat, vil der være tale om en særdeles spændende, indflydelsesrig og udviklende stilling.
Dine kompetencer

  • Stærke analystiske evner og med solid erfaring som forretnings- eller systemkonsulent – helst med certificering indenfor MS Dynamics AX
  • I stand til at designe og konfigurere/udvikle værdiskabende løsninger
  • Systematisk og metodisk i din tilgang til opgaverne
  • Stærke kommunikationsevner på alle niveauer

Som person giver du aldrig op og har den holdning, at tingene ikke sker af sig selv. Er du tilmed udstyret med en god portion humor, er du foran på point :-)
Lokation: Randers/Aarhus-området
Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os her: EXO Career Portal
Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater
Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du kan indsende dem som et link direkte fra LinkedIn.
Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 kr. til dig!
Hvis du gerne vil tjene flere penge regelmæssigt på at finde spændende kandidater skal du registrere dig som EXO Partner her: https://exo-a.com/sign-up-exo-partner/
Vi glæder os til at høre fra dig!