Udvikler til komplekse e-handelsløsninger

EXO ARNVIND søger for kunde en udvikler til komplekse e-handelsløsninger.
Det skal være sjovt, og spændende at gå på arbejde – og man skal trives blandt sine kollegaer. For vores kunde betyder din trivsel alt ! Hvilket gør dem til en af de mest attraktive arbejdspladser i IT.
Du samarbejder med store kommercielle kunder og skaber de unikke integrerede e-handels-løsninger og søgebaserede forretnings-løsninger. Her bliver du en del af et hold på over 60 kolleger, hvoraf størstedelen er specialister inden for udvikling.
Vores kunde er særligt gode til nye komplekse udfordringer bl.a. indenfor e-handel, og oplever en rigtig stærk, og profitabel vækst.  Som softwareudvikler vil du komme til at udvikle på en SaaS-platform bygget på Java, og lave større e-handels-løsninger til nationale og internationale firmaer.
I dagligdagen arbejder du agilt i kundevendte teams  – og ofte har du kundekontakt med det firma, du samarbejder med. Typisk får I – som kundeteam – stillet en opgave, som bliver planlagt i Sprints. Internt i teamet opstiller I så planer for, hvordan I bedst kan møde kundens ønsker.
På den måde styrkes fokus på samarbejde, holdånd ligesom den daglige sparring giver høj kvalitet og faglighed.
Din trivsel betyder alt
Du vil som udgangspunkt være på kontoret mellem klokken 10 og 15, så I som kollegaer kan hjælpe hinanden og sammen vurdere, om projekterne forløber tilfredsstillende. Derudover er der stor fleksibilitet, og indflydelse så dit liv hænger godt sammen – ligesom du selvfølgelig får frokostordning samt sundheds- og pensionsordning. Hos vores kunde mener man det ærligt –  med 37 timers arbejdsuge.
Lyst til at udvikle kommercielle B2C-løsninger
Du har nogle års  erfaring inden for softwareudvikling, og så er der ellers store forventninger til, at du er en dygtig og sjov kollega, som vil være med til at gøre vores kunde endnu bedre.
I indkøringsforløbet bliver certificeret i Saas platformen, og får en fast sparringspartner – der hjælper dig igennem starten.
Vi forestiller os kort sagt, at du:

  • Har erfaring med eller kunne tænke dig at udvikle kommercielle e-handelsløsninger, fordi du synes, det er spændende
  • Har en formel uddannelse indenfor sw-udvikling, og har nogle års udviklingserfaring.
  • Har lyst til at arbejde direkte med kundekontakt.
  • Du kan trives i et uformelt miljø, med frihed under ansvar.

Lokation: København centrum
Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os her på EXO Career Portal
Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater
Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du kan indsende dem som et link direkte fra LinkedIn også her på EXO Career Portal
Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 kr. til dig!
Hvis du gerne vil tjene flere penge regelmæssigt på at finde spændende kandidater skal du registrere dig som EXO Partner her: Sign up EXO Partner
Vi glæder os til at høre fra dig!