RPA konsulent til MLR ARNVIND

EXO  ARNVIND søger en erfaren RPA (Robot Process Automation) konsulent til MLR ARNVIND (se også http://www.mlr-a.com).
MLR er en af Danmarks mest innovative Machine Learning Robot konsulenthuse, hvor du er med til at udvikle cutting edge software robotter i mange forskellige industrier.
Hos os bliver du en del af et meget engagerende forretningsområde, som er i de spændende tidlige udviklings-faser, hvor mulighederne er meget store – men samtidig er du også en del af virksomhedsgruppen ARNVIND GROUP, der favner robotter, softwareudvikling, konsulenter samt headhunting på alle niveauer indenfor IT og Technology.
Du får ansvaret for kravspecifikationen, og dele af det tekniske design samt RPA udviklingen – sammen med resten af teamet.
Dine konkrete arbejdsopgaver bliver at  

  • Udvikle og konfigurere automatiserede workflows i forskellige værktøjer. Vi bruger UI path, Automation Anywhere, Blue Prism, Softomotive, samt vores eget pyMLR framework til avancerede Machine Learning Robotter.
  • Designe og kravspecificere processer med henblik på automatisering.
  • Indtænke anvendelsen af avanceret ML/AI i problemløsningen.

Du elsker at udvikle nye spændende og effektive løsninger for automatisering og effektivisering. Du er nysgerrig af natur, og kan lide at der sker noget.
Vi forventer, at du:

  • Har en god erfaring med RPA udvikling.
  • Kender til internationale agile udviklingsprojekter.
  • Kan lide kundedialogen, og formår at få afklaret opgaven, så vi kan levere den bedst mulige løsning.

Dit arbejdssted bliver Høje Taastrup – tæt på et af landets største trafikknudepunkter Høje Taastrup Station, CITY2 mv.
Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os her: OPEN POSITIONS
——————————————————————————————
Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater
Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du får hurtigt et sikkert login her EXO Referral, som du kan bruge til at lave henvisninger til alle vores stillinger.
Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 200 EURO til dig, samt vederlagsfri rådgivning omkring job, når du måtte få behov for det!
Hvis du gerne vil tjene endnu flere penge mere regelmæssigt, og forpligtende ved at finde spændende kandidater skal du sende dit CV her: Apply EXO Partner.
Vi glæder os til at høre fra dig!