SCADA/MES Manager – til en af Danmarks førende automationshuse

EXO ARNVIND søger en SCADA/MES Manager med højt drive og som brænder for succes, til vores kunde – en af Danmarks førende automationshuse.

Er du analytisk og har en struktureret tilgang til tingene? Søger du altid efter forbedringer og sætter du en ære i at stille med det rigtige hold, hvor både faglighed og personlighed passer til leverancens omfang?

Kan du sætte retningen for en gruppe dygtige SCADA/MES ingeniører, der brænder for at arbejde med programmering og software? Så er det dig, vi søger.

Stillingen:

Som SCADA/MES Manager bliver du ansvarlig for den daglige ledelse i afdelingen, overholdelse af de fastsatte KPI’er samt sikre korrekt allokering af ressourcer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Personaleledelse.
  • Sikre fremdrift på projekter.
  • Deltagelse i kundemøder.
  • Bygge bro med de øvrige faggrupper.
  • Sparring med faggruppeansvarlige & projektledere.

Der må forventes nogen rejseaktivitet i forbindelse med projekterne.

Faglige kvalifikationer:

Vi forventer, at du har mere end 5 års erfaring med personaleledelse gerne fra IT-sektoren. Har du kendskab til software til produktionsvirksomheder og SCADA/MES er det en klar fordel.

Det er vigtigt, at du besidder gode kommunikationsevner både på dansk og engelsk.

Stillingen refererer direkte til CEO.

Personlige kvalifikationer:

Du arbejder passioneret, har sans for detaljen og brænder for at få succes, mens du fungerer som inspirationskilde for dine medarbejdere og kolleger.

Som person er du visionær, robust og har den fornødne gennemslagskraft til at lykkedes med at opbygge og vedligeholde et fagligt stærkt team, hvor arbejdsglæde og performance er i højsæde.

Vi tilbyder:

En yderst interessant stilling i en virksomhed, der bærer præg af udfordrende og spændende opgaver og projekter, der bliver løst af dygtige og hjælpsomme kolleger.

Vores kunde sætter en ære i at bibeholde den uformelle organisation, hvor både aktivitetsniveauet og humøret er højt.

Vores kunde er i vækst, og der er derfor gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. De tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en alsidig hverdag i samarbejde med nogle af de dygtigste teknikere, elektrikere, udviklere, ingeniører og meget andet.

Om vores kunde:

Vores kunde er en ingeniørvirksomhed med mere end 20 års erfaring med produktions systemer og automation. De udvikler, leverer og servicerer automations- og produktionsløsninger til deres kunder i fødevare-, life science- og fremstillingsindustrien. De beskæftiger mere end 110 ingeniører og teknikere indenfor en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer.

Matcher du stillingen, og måske kan se dig selv i ovenstående beskrivelser – vil vi glæde os til at høre fra dig :-)

Send dit CV i fortrolighed til os her:

APPLY POSITION

——————————————————————————————

Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater

Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du får hurtigt et sikkert login her EXO Referral, som du kan bruge til at lave henvisninger til alle vores stillinger.

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 700 EUROs til dig, samt vederlagsfri rådgivning omkring job, når du måtte få behov for det!

Hvis du gerne vil tjene endnu flere penge mere regelmæssigt, og forpligtende ved at finde spændende kandidater skal du sende dit CV her: Apply EXO Partner.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Posted in Job