FLEX-ØKONOMIEN

En af de største, og mest vedvarende ændringer efter Coronakrisen – tænker jeg – bliver en større grad af hjemmearbejde. Det har potentiale til at give os højere medarbejdertilfredshed, bedre work/life balance, højere produktivitet og en mere grøn verden. Se bl.a. den lille inspirerende artikel fra WEF. Paradigme-skiftet driver IT og teknologisk udvikling, driver boligmarkedet bl.a. mod større boliger (med hjemmekontor), ændrer rekruttering og ledelsesrollen: https://bit.ly/37llD7z


Hos Arnvind Group har vi tidligt taget konsekvensen af denne udvikling – og tilbyder nu både teknologiske løsninger, og headhunting til den nye FLEX verden.

Når det er sagt – så forsvinder det fysiske møde mellem mennesker selvfølgelig ikke. Som vi alle sikkert mærker stærkere end nogensinde tidligere – så har vi mennesker grundlæggende brug for den sociale kontakt også på arbejdet – det er udelukkende en balance der nu afgørende flytter på sig.