EXO ARNVIND – din partner til headhunting af ledere

Antallet af ledige jobopslag er på sit højeste siden finanskrisen.
I februar var der over 25.000 jobopslag, hvilket er det højeste niveau siden finanskrisen, ifølge Børsen.

Hvis ellers vi får reageret hurtigt i det smalle vindue for succes, der ligger mellem en B117 smitte eksplosion, og smart distribution af vacciner – så er opsvinget allerede i fuld gang!

Vi går nu fra kriseledelse mange steder tilbage til vækst-sporet i en post-corona normalitet – hvilket kan betyde ændringer i sammensætningen af ledelsen.

Vi har med stor succes headhuntet og vurderet ledere på alle niveauer indenfor Life Science, IT og Engineering – og gennemført organisations assessments for nogle af de allerstørste virksomheder i Danmark.

Vi bruger state-of-the-art personligheds/IQ-tests – og har særdeles erfarne Lead Consultants til at håndtere dybdeinterview, referencetagning og assessment rapportering. Dette kombineret med vores unikke brancheviden, netværk og troværdige Brand gør os til en af de stærkeste leder headhunting aktører i markedet.

Så har du behov for en højere kvalitet af lederkandidater, eller en professionel assessment – så tag fat i os. 

Vores EXO Platinum indholder den fulde pakke af job-analyser, kandidat sourcing, modning, forhandling, assessment, garantier og opfølgning på de anbefalede kandidater. En ydelse i den absolutte topklasse. 

Lad os sammen få håbet til at spire endnu stærkere, også i din forretning :-)