Glædelig jul – med vækst og 100% Hitrate

Kære kunder, kandidater og kollegaer

Så er det igen tæt på jul og året er ved at rinde ud.

For Arnvind Management har det været et forrygende år. Vores satsning på Coaching Services/Organisations-udvikling har virkelig taget fart, og er i dag en velintegreret del af forretningen med nogle af Danmarks allerstørste virksomheder som kunder.

Jeg noterer mig også med glæde flotte resultater i Executive Search & Headhunting forretningen, som bl.a. kan fremvise en 100% Hitrate på vores kundesager (dvs. alle headhunting sager – uden undtagelse – er løst for kunden).

På minus-siden har nyligt været én enkelt kandidat på afdelingsleder-niveau, som måtte forlade stillingen indenfor 12 måneders vinduet. Dette skete efter en større omorganisering i virksomheden, og det pågældende Head Count forsvandt i forandringsprocessen. Alligevel vælger vi at trække det fra en ellers perfekt Performance-rate, når den opgøres til sommer.

Alt i alt er der dog tale om en rigtig god årgang 2012 :-)

Ha’ en glædelig jul med alt der hører sig til – Mvh Peter Arnvind

Christmas 2012